Husvagnar

Stort utbud av nya och begagnade husvagnar – Återförsäljare för Hobby & Polar husvagnar.
Förmånlig finansiering genom Santander, Swedbank finans eller Wasa kredit!

Här hittar du vårt utbud av nya husvagnar »

Här hittar du vårt utbud av begagnade husvagnar »

Hobby

Hobby är Europas största husvagnstillverkare med tillverkning i Nord Tyskland – Fockbeck. Hobby har en husvagn för alla – Beställ din nya vagn hos oss idag!

Hobby husvagnar »

 

 

Polar

I mer än 50 år har Polar erbjudit bekväma boenden för lediga svenskar. Vi har följt med på semestrar, firat röda dagar och tagit långledigt. Varenda resa har gett oss ny inspiration till ett komplett semesterhem. Och vi vet att en bra husvagn inte bara innebär bekvämlighet, utan minnen för livet.

PÅ POLARFABRIKEN I DOROTEA tänker vi mycket på vad husvagnsfrihet egentligen är. Och vi vet att det finns många olika svar. För en del är det att ha en husvagn som passar att ta med till den plats man för stunden är sugen på att upptäcka – oavsett var det bär av. Då behövs en husvagn som klarar både värme och kyla. Därför passar det extra bra att vår fabrik ligger i Lappland – det är ju ett perfekt ställe att testa så att husvagnarna verkligen håller måttet i vinterklimat.

För andra innebär husvagnsfrihet möjligheten att ta sig till stället man längtat tillbaka till sedan förra sommaren – och bo riktigt bekvämt när man väl är på plats. Då vill man förstås ha gott om utrymme, både vad gäller boende och förvaring. Polar har marknadens bredaste vagnar och ser till att du kan få gott om plats till att packa med onödiga saker.


Polar husvagnar »

 SENASTE HUSVAGNARNA