Husvagnar

Stort utbud av nya och begagnade husvagnar – Återförsäljare för Hobby & Polar husvagnar.
Förmånlig finansiering genom Swedbank Finans, Excster, Santander eller Wasa kredit!

Här hittar du vårt utbud av nya husvagnar »

Här hittar du vårt utbud av begagnade husvagnar »

Hobby

Hobby är Europas största husvagnstillverkare med tillverkning i Nord Tyskland – Fockbeck. Hobby har en husvagn för alla – Vi har i stort sett alla modellseriererna hemma för visning och snabba leveranser! 

Välj bland 6st olika modellserier!

ONTOUR
Res med enkelhet - i Hobby ONTOUR. Utan onödig ballast, men med allt som är viktigt för er. En ONTOUR är alltid redo för resor ut i den vida världen. Mindre är mer: Från 1.100kg och 2,10m bredd, utrustad med ett viktoptimerat chassi är den även för mindre dragfordon den perfekta husvagnen. För maximal komfort finns 4 olika planlösningar, välj den som uppfyller era krav och önskemål bäst.DE LUXE
Sann frihet är för oss livet i en Hobby husvagn. Vad ligger bakom detta? Ett ljust, vänligt hem överallt i världen - men ändå bara en fordonslängd bort. Så flexibel att allt är möjligt. Utrymme för moderna människor. Den familjevänliga DE LUXE kommer i 13 olika planlösningar varav 5 med barnkammare. Det finns även 2 modeller med "drop-down" säng. Sann frihet känner inga kompromisser.


DE LUXE EDITION
Sportig design med klart betonade linjer. Ung omgivning med ljusa möbelfronter och diskreta röda accenter. Effektfullt ljus mellan funktion och stämning. Den nya DE LUXE EDITION gillas för sin sportiga, dynamiska linje. En självständig husvagn, som visar karaktär. Med planlösningar för resande par, eller praktiskt genomtänkta för den aktiva familjen.


EXCELLENT
Att njuta av livet tillsammans är att upptäcka idylliska platser och bara följa sin egen rytm. Hobby Excellent är parens favorit. Det kan vara på grund av dess bekväma faciliteter, sin rymliga inredning i 13 olika planlösningar, moderna yttre design eller sin stämningsomgivande belysning för romantiska timmar. Inte undra på att det är Hobby EXCELLENT som är vår mest populära serie.


PRESTIGE
Nu blir dina drömmar verklighet. I Hobby PRESTIGE njuter även den stora familjen (på alla vägar) av lyxen från ett riktigt hem. Ända från grunden är det en stilfull klassiker med härlig speciell charm och en ädel stämning som passar allas smak. Det finns mycket frihet mellan de 12 olika planlösningarna, delvis med en liten sittgrupp för dem små. Här finns det bestämt inget mer att önska.


PREMIUM
Välkommen till överklassen. För vår prisbelönade Hobby PREMIUM är endast det bästa bra nog. Elegans rätt igenom, från interiören in i minsta detalj är PREMIUM kungen av husvagnar. Med sina 6 planlösningar erbjuder den för era behov en perfekt rumsfördelning. Därmed är PREMIUM förstavalet för alla som bara vill ha det bästa.

Bygg din egen Hobby drömhusvagn =>


Hobby husvagnar »

Polar

MADE IN NORRLAND
I mer än 50 år har Polar erbjudit bekväma boenden för lediga svenskar. Vi har följt med på semestrar, firat röda dagar och tagit långledigt. Varenda resa har gett oss ny inspiration till ett komplett semesterhem. Och vi vet att en bra husvagn inte bara innebär bekvämlighet, utan minnen för livet.

PÅ POLARFABRIKEN I DOROTEA tänker vi mycket på vad husvagnsfrihet egentligen är. Och vi vet att det finns många olika svar. För en del är det att ha en husvagn som passar att ta med till den plats man för stunden är sugen på att upptäcka – oavsett var det bär av. Då behövs en husvagn som klarar både värme och kyla. Därför passar det extra bra att vår fabrik ligger i Lappland – det är ju ett perfekt ställe att testa så att husvagnarna verkligen håller måttet i vinterklimat.

För andra innebär husvagnsfrihet möjligheten att ta sig till stället man längtat tillbaka till sedan förra sommaren – och bo riktigt bekvämt när man väl är på plats. Då vill man förstås ha gott om utrymme, både vad gäller boende och förvaring. Polar har marknadens bredaste vagnar och ser till att du kan få gott om plats till att packa med onödiga saker. Vi har i stort sett alla modellserierna hemma för visning och snabba leveranser!

Välj bland 4st olika modellserier!

ORGINAL
  
Här finns allt du behöver och mer därtill. Jämfört med andra husvagnar är redan vår grundmodell topputrustad. Mycket räknas som tillval hos andra. Du kan givetvis anpassa vagnen genom att välja planlösningar och olika tillval. Specialutrustning som ingår i Selected och Customized går inte att välja till.


EDITION 
Fast pris från 445 000:-.  Med Polar Edition får du en komplett utrustad och färdiginredd Polarvagn, till ett fast pris. Genom att vi redan har gjort alla val, får du en vagn av högsta kvalitet till ett mycket förmånligt pris. Polar Edition finns nu i 3st olika storlekar samt i 8 olika planlösningar. 590, 680 samt nu i 2020 även stora 730!SELECTED  
Specialutrustad med ett noga utvalt lyxpaket som bl a innehåller: extra sköna bäddmadrasser, större kyl, bättre ljudanläggning och effektfull belysning. Självklart kan du välja bland alla våra planlösningar och tillval – även specialutrustning!

CUSTOMIZED 
Här kan du anpassa inredningen för att passa just dina behov och önskemål. Tillsammans med våra konstruktörer tar vi fram din unika vagn. Customized har en egen design med svarta dekaler.Polar husvagnar »

 SENASTE HUSVAGNARNA