Hobby

Hobby är Europas största husvagnstillverkare med tillverkning i Nord Tyskland – Fockbeck. Hobby har en husvagn för alla – Vi har i stort sett alla modellseriererna hemma för visning och snabba leveranser! 

Välj bland 6st olika modellserier från Hobby modellår 2020!

ONTOUR
Res med enkelhet - i Hobby ONTOUR. Utan onödig ballast, men med allt som är viktigt för er. En ONTOUR är alltid redo för resor ut i den vida världen. Mindre är mer: Från 1.100kg och 2,10m bredd, utrustad med ett viktoptimerat chassi är den även för mindre dragfordon den perfekta husvagnen. För maximal komfort finns 4 olika planlösningar, välj den som uppfyller era krav och önskemål bäst.


DE LUXE
Sann frihet är för oss livet i en Hobby husvagn. Vad ligger bakom detta? Ett ljust, vänligt hem överallt i världen - men ändå bara en fordonslängd bort. Så flexibel att allt är möjligt. Utrymme för moderna människor. Den familjevänliga DE LUXE kommer i 13 olika planlösningar varav 5 med barnkammare. Det finns även 2 modeller med "drop-down" säng. Sann frihet känner inga kompromisser.


DE LUXE EDITION
Sportig design med klart betonade linjer. Ung omgivning med ljusa möbelfronter och diskreta röda accenter. Effektfullt ljus mellan funktion och stämning. Den nya DE LUXE EDITION gillas för sin sportiga, dynamiska linje. En självständig husvagn, som visar karaktär. Med planlösningar för resande par, eller praktiskt genomtänkta för den aktiva familjen.


EXCELLENT
Att njuta av livet tillsammans är att upptäcka idylliska platser och bara följa sin egen rytm. Hobby Excellent är parens favorit. Det kan vara på grund av dess bekväma faciliteter, sin rymliga inredning i 13 olika planlösningar, moderna yttre design eller sin stämningsomgivande belysning för romantiska timmar. Inte undra på att det är Hobby EXCELLENT som är vår mest populära serie.


PRESTIGE
Nu blir dina drömmar verklighet. I Hobby PRESTIGE njuter även den stora familjen (på alla vägar) av lyxen från ett riktigt hem. Ända från grunden är det en stilfull klassiker med härlig speciell charm och en ädel stämning som passar allas smak. Det finns mycket frihet mellan de 12 olika planlösningarna, delvis med en liten sittgrupp för dem små. Här finns det bestämt inget mer att önska.


PREMIUM
Välkommen till överklassen. För vår prisbelönade Hobby PREMIUM är endast det bästa bra nog. Elegans rätt igenom, från interiören in i minsta detalj är PREMIUM kungen av husvagnar. Med sina 6 planlösningar erbjuder den för era behov en perfekt rumsfördelning. Därmed är PREMIUM förstavalet för alla som bara vill ha det bästa.


Bygg din egen Hobby drömhusvagn =>

Hobby husvagnar =>