Polar

MADE IN NORRLAND
I mer än 50 år har Polar erbjudit bekväma boenden för lediga svenskar. Vi har följt med på semestrar, firat röda dagar och tagit långledigt. Varenda resa har gett oss ny inspiration till ett komplett semesterhem. Och vi vet att en bra husvagn inte bara innebär bekvämlighet, utan minnen för livet.

På Polarfabriken i Dorotea tänker vi mycket på vad husvagnsfrihet egentligen är. Och vi vet att det finns många olika svar. För en del är det att ha en husvagn som passar att ta med till den plats man för stunden är sugen på att upptäcka – oavsett var det bär av. Då behövs en husvagn som klarar både värme och kyla. Därför passar det extra bra att vår fabrik ligger i Lappland – det är ju ett perfekt ställe att testa så att husvagnarna verkligen håller måttet i vinterklimat.

För andra innebär husvagnsfrihet möjligheten att ta sig till stället man längtat tillbaka till sedan förra sommaren – och bo riktigt bekvämt när man väl är på plats. Då vill man förstås ha gott om utrymme, både vad gäller boende och förvaring. Polar har marknadens bredaste vagnar och ser till att du kan få gott om plats till att packa med onödiga saker. Vi har i stort sett alla modellserierna hemma för visning och snabba leveranser!


Välj bland 4st olika modellserier från Polar modellår 2021!

ORGINAL
  
Här finns allt du behöver och mer därtill. Jämfört med andra husvagnar är redan vår grundmodell topputrustad. Mycket räknas som tillval hos andra. Du kan givetvis anpassa vagnen genom att välja planlösningar och olika tillval. Specialutrustning som ingår i Selected och Customized går inte att välja till.


EDITION 
Fast pris från 429 900:-.  Med Polar Edition får du en komplett utrustad och färdiginredd Polarvagn, till ett fast pris. Genom att vi redan har gjort alla val, får du en vagn av högsta kvalitet till ett mycket förmånligt pris. Polar Edition finns nu i 5st olika storlekar samt i 8 olika planlösningar. 560, 590, 680 samt 730!SELECTED  
Specialutrustad med ett noga utvalt lyxpaket som bl a innehåller: extra sköna bäddmadrasser, större kyl, bättre ljudanläggning och effektfull belysning. Självklart kan du välja bland alla våra planlösningar och tillval – även specialutrustning!

CUSTOMIZED 
Här kan du anpassa inredningen för att passa just dina behov och önskemål. Tillsammans med våra konstruktörer tar vi fram din unika vagn. Customized har en egen design med svarta dekaler.

    Katalog Husvagnar  (kommer inom kort att gå att ladda ner)