Laika

 

Laika

Laika - Sveriges snabbast växande Premium husbilsmärke. Ett företag i Erwin Hymer Group.

Laika konstruerar och bygger prestigefyllda husbilar för att erbjuda kunder funktionalitet, innovation, italiensk design och en professionell och specialiserad eftermarknadsservice. Husbilarna byggs idag i en av Europas modernaste fabriker som togs i bruk Januari 2015, beläget i Tavarnelle Val Di Pesa, Toscana Italien.

Kundens tillfredsställelse är Laikas främsta mål. Tack vare sitt team, med lång erfarenhet och kompetens, tillverkas fordon med precision i minsta lilla detalj med en konstruktionsteknik som gör Laika-fordon lämpliga för alla klimatförhållanden. Även efter köpet fortsätter kunden att stå i centrum. Laikas reservdelar kan beställas efter många år.

Att välja en Laika handlar inte ”bara” om att välja ett fordon av kvalitet: att välja en Laika innebär att du identifierar dig i ett sätt att vara, unikt och speciellt, där människor står i centrum. 

Laika förkroppsligar Dolce Vita-kulturen, eftersom företaget ger sina kunder en unik reseupplevelse i en miljö som är rik på design, elegans, komfort och ergonomi.

                                                    

                                                       Katalog Husbilar                                       Katalog Camper vans 

 

Laika erbjuder hela 48 olika modeller från 12 olika serier till modellår 2021!


 


 

Husbilar i lager

Läs historien om LAIKA la dolce vita ==>    
(Reportaget är utfört i samarbete med "Min Husbil i Sverige")